Vier promoties bij JLL Nederland

Vastgoedadviseur JLL heeft de promotie bekendgemaakt van vier medewerkers: Pascale Volder, Maarten Tieleman, Philip-Paul Peters en Daan de Blok zijn allen benoemd tot het volgende director-niveau. 

Pascale Volder (Head of Agency Offices Rotterdam & verantwoordelijk voor JLL Rotterdam) (35) promoveert naar het niveau van director vanwege haar integrale rol bij het leiden van het kantoor in Rotterdam en haar verantwoordelijkheid voor het team dat zich bezighoudt met kantoorverhuur in Rotterdam. Bovendien heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij de recente verhuizing naar de Millenniumtoren.

Maarten Tieleman (Consultant Agency Offices Amsterdam) (55) maakt promotie vanwege zijn vooraanstaande rol bij de acquisitie van opdrachtgevers voor het team dat kantoorgebouwen in Amsterdam verhuurt, evenals vanwege zijn leidende rol bij toonaangevende transacties en zijn begeleidende rol als mentor voor startende professionals binnen de organisatie.

Philip-Paul Peters (Consultant Retail Capital Markets) (40) gaat naar het director-niveau vanwege zijn waardevolle bijdrage aan de groei van JLL's retailactiviteiten in een uitdagende markt. Met zijn juridische achtergrond speelt hij daarnaast een belangrijke rol bij het structureren en begeleiden van omvangrijke beleggingstransacties.

En Daan de Blok (Consultant Office Capital Markets) (33) krijgt promotie vanwege zijn significante rol bij verschillende omvangrijke kantoorbeleggingen.

Laatste nieuws

Evenementen