Vier nieuwe huurders in winkelcentrum Makado in Beek

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) overeenkomsten gesloten met vier nieuwe huurders in winkelcentrum Makado in Beek:  Bristol, Rituals, T-Mobile en Italiaans restaurant Trattoria Casa Vostra.

Zij huren in totaal ruim 1.600 m² in het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. T-Mobile heeft haar winkel van ruim 100 m² in november 2020 geopend. Bristol en Rituals openen in april 2021 de deuren. Bristol heeft speciaal voor haar winkel van 1.000 m² in Makado Beek een nieuw concept ontwikkeld: Bristol Shoes & Sports. Met dit nieuwe concept richt Bristol zich, naast het gebruikelijke assortiment, in de helft van haar winkel op sportartikelen van bekende merken.

Rituals opent een winkel van ruim 250 m² en biedt de consument naast een grote verscheidenheid aan verzorgingsproducten ook artikelen uit de nieuwe productlijnen van Rituals, zoals huishoudlinnen, interieurdecoratie en kleding. Italiaans restaurant Trattoria Casa Vostra, gespecialiseerd in klassieke huisgemaakte Italiaanse gerechten, vestigt zich later dit jaar in één van de twee nieuwe entrees in een unit van circa 300 m².

Syntrus Achmea is bij deze transacties geadviseerd door Sweco Vastgoedmanagement, beheerder van het winkelcentrum, en 3W Real Estate.