Vier nieuwe huurders in Almere Centrum

Unibail-Rodamco heeft vier nieuwe huurders aangetrokken voor het winkelgebied Almere Centrum, 3 modewinkels en 2 restaurants. Het gaat om in totaal bijna 2500 m².

Miss Etam nam eind februari de aftrap met de opening van een 344 m² tellende winkel aan de Diagonaal. In de winkel kunnen dames terecht voor een uitgebreide collectie vrouwelijke kleding en accessoires. Bijzonder is de outlet op de tweede verdieping van het pand.

Rond dezelfde periode openen de deuren van Skechers aan de Diagonaal 11. De keten van schoenenwinkels huurt een winkel van 191 m².

Later in het jaar, medio juni, is het de beurt aan het Nederlandse modemerk Costes. De nieuwe winkel aan het Bordes 4-10 wordt de eerste winkel in Almere en is 1470 m² groot.

De definitieve datum is nog niet bekend, maar medio eind maart/begin april hoopt Restaurant Madame Jeanette open te gaan. In de keuken van Madame worden typisch Surinaamse gerechten bereid maar ook invloeden van andere Zuid-Amerikaanse landen zijn vertegenwoordigd. Madame Jeanette opent aan Belfort 5-7 en meet 270 m².

Vanaf april kunnen Almeerders kennis maken met de traditionele Belgische frituur van Par Hasard. Dan opent de vierde vestiging van Par Hasard aan Belfort 128. Het restaurant meet 150 m².