Verkoop van eerste 285 woningen in De Zalmhaven in Rotterdam is gestart

De ontwikkelingscombinatie Zalmhaven is zaterdag gestart met de verkoop van 285 woningen in De Zalmhaven in Rotterdam.

De verkoop omvat twee-, drie -, vier- en vijfkamerappartementen, diverse penthouses en Herenhuizen in De Zalmhaven I, II en III. De bouw van de 215 meter hoge woontoren De Zalmhaven I zal naar verwachting eind 2021 tot medio 2022 zijn voltooid. Zalmhaven CV betreft een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en gebiedsontwikkelaar en investment manager Amvest.

De Zalmhaven in het Scheepvaartkwartier omvat drie torens met in totaal 485 koop- en huurwoningen, commerciële voorzieningen en parkeervoorzieningen. De Zalmhaven I omvat een toren van 215 meter, geflankeerd door De Zalmhaven II en III; twee gebouwen van 70 meter hoog. In de hoge toren komen 256 appartementen. In de middelhoge torens, die deels aan het nieuw in te richten openbare park aan de Gedempte Zalmhaven liggen, worden 196 appartementen gerealiseerd en op straatniveau komen 33 herenhuizen, alle in de koop- en huursector.

Afgelopen zaterdag waren 1500 geïnteresseerden tijdens het start verkoopevenement aanwezig om zich te laten informeren en om de nieuwe maquette van De Zalmhaven te  bewonderen.