Veranderingen bij Novaform

Novaform Vastgoedontwikkelaars opent een vestiging in Rotterdam en heeft organisatorische wijzigingen doorgevoerd.

De laatste jaren ontwikkelt Novaform Vastgoedontwikkelaars steeds meer projecten in het westen van het land. Om de markt in de Randstad optimaal te kunnen bedienen opent de Eindhovense ontwikkelaar op 1 september 2017 een extra vestiging op Victoria Park Kralingen in Rotterdam (foto).
"Hierdoor zitten we dichter op de regionale markt en bij onze lopende projecten", vertelt algemeen directeur Edwin Kolkhuis Tanke. "Ontwikkelmanager Dyon van Aldenhoven en projectontwikkelaar Niels van Ginkel opereren voortaan vanuit de nieuwe vestiging. Onze commercieel managers zullen zowel vanuit Eindhoven, als Rotterdam de markt gaan benaderen."

Behalve in Eindhoven is Novaform ook al een aantal jaren actief in het Poolse Poznan en hebben ze sinds juni 2017 ook een Duitse vestiging in Düsseldorf.

Door de toename van het aantal vestigingen gaat de rol van Kolkhuis Tanke als algemeen directeur binnen Novaform veranderen. Hij blijft verantwoordelijk voor de algemene leiding en bedrijfsvoering van de Novaform-vestigingen, maar zal zich ook samen met Ton van de Klok (algemeen directeur KlokHolding), Harold van Rooijen (algemeen directeur KlokGroep) en Jeroen van der Bron (financieel directeur KlokHolding) toeleggen op verdere groei en expansie van de ondernemingen binnen KlokHolding, waar Novaform en KlokGroep deel van uitmaken.

De dagelijkse leiding in Eindhoven komt in handen van Marcel Horvers, die voorheen adjunct-directeur was. Hij promoveert daardoor tot vestigingsdirecteur.