Vastgoednotaris beëdigd in Utrecht

KienhuisHoving advocaten en notarissen heeft bekendgemaakt dat mr. Richard (E.R.) Schaefers MRE is beëdigd tot notaris in Utrecht.

Schaefers (1985) rondde in 2009 zijn studie notarieel recht af aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens werkte hij 10 jaar als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff in Amsterdam, waar hij zich specialiseerde in commercieel vastgoed en gerelateerd ondernemingsrecht. In 2019 behaalde Schaefers zijn Master of Real Estate (MRE) aan de Amsterdam School of Real Estate.

De praktijk van Schaefers richt zich vooral op commercieel vastgoed, zowel transacties als projectontwikkeling. Hij heeft met name beleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, financiële instellingen en overheden als cliënt. Over zijn praktijk: “Het is allemaal erg snel gegaan dit jaar. We hebben een leuke praktijk uitgebouwd waar van alles samenkomt: enerzijds de transacties zoals ik die hiervoor deed, anderzijds gespecialiseerd werk zoals landgoederen en projectontwikkeling voor grote partijen door het hele land.”