Vastgoed Regatta ondersteunt twee goede doelen

De organisatie van de Vastgoed Regatta heeft € 12.500 geschonken aan de Stichting Jeugdwedstrijdzeilen en € 17.500 aan het Willem Alexander Kinderziekenhuis.

Door het extreem slechte weer kon de Vastgoed Regatta, die elk jaar door Appelhoven Vastgoedadviseurs en BNP Paribas Real Estate georganiseerd wordt, in 2017 geen doorgang vinden. Mede dankzij de vele bedrijven die betrokken zijn bij de organisatie van de Vastgoed Regatta is alsnog een bedrag van € 12.500 aan de Stichting Nationaal Platform Jeugdwedstrijdzeilen overhandigd. Eerder dit jaar kon al een bedrag van € 17.500 euro aan het Willem Alexander Kinderziekenhuis (vrienden LUMC) worden geschonken.

’Afgelopen maanden is er intensief overleg gevoerd met alle betrokkenen van het evenement en door een coulante opstelling van de verzekeraar hebben we de schade die opgelopen is weten te beperken’, aldus Stijn Uijthoven, voorzitter van Stichting Vastgoed Regatta. ‘Ook zijn er tal van trouwe deelnemers aan de Regatta die hun inschrijfgeld niet of slechts gedeeltelijk terug hebben gevorderd en hebben aangegeven dat dit geld, totaal € 30.000, voor de goede doelen beschikbaar gesteld moet worden.’

De Vastgoed Regatta 2018 zal plaatsvinden op donderdag 13 september 2018.