Tweehoofdig bestuur woningcorporatie Vidomes weer compleet

Met ingang van 2 september is het tweehoofdig bestuur van woningcorporatie Vidomes weer compleet. Vanaf die datum heeft de Raad van Commissarissen van de corporatie Aniel Ramawadh benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Jacco Maan is eerder dit jaar benoemd tot voorzitter van de RvB.

Een tweehoofdige RvB versterkt de bestuurlijke continuïteit en draagt bij aan de robuustheid van het bedrijf. Vidomes kent een collegiaal bestuur, waarin beide bestuurders de taken verdelen. Jacco Maan houdt zich onder meer bezig met het aanjagen van de woningbouwproductie, de leefbaarheid in wijken en buurten en huurders die wat extra aandacht nodig hebben. Aniel Ramawadh zal zich vooral richten op het thema wonen & zorg, grote renovatie- en verduurzamingsprojecten en bedrijfsvoeringsvraagstukken.

Beide bestuurders vervangen elkaar als dat nodig is, en verheugen zich erop om volop aan de slag te gaan met de grote maatschappelijke opgaven die er liggen.

Ramawadh bekleedde verschillende functies bij (vooral) maatschappelijke organisaties. Zo was hij directeur van de Parnassia Groep, en partner bij Buck Consultants International op vastgoed- en gebiedsontwikkelingsvraagstukken. De corporatiesector is de nieuwe Vidomes-bestuurder ook niet vreemd: hij werkte eerder bij Woonplus en bij Rijswijk Wonen. In zijn laatste baan was Ramawadh lid van het College van Bestuur van Zadkine - een opleidingsinstituut in de regio Rotterdam voor middelbaar beroepsonderwijs.