Triodos Vastgoedfonds verhuurt kantoorvilla in Kralingen

ROTTERDAM - Triodos Vastgoedfonds heeft recentelijk een 8-jarige huurovereenkomst gesloten met bijzonder personenvervoerder BIOS Groep voor 1022 m[sup]2[/sup] kantoorruimte in Villa Trompenburg en 23 parkeerplaatsen aan de Honingerdijk 70 te Rotterdam-Kralingen. De 759 m[sup]2[/sup] kantoorruimte in het naastgelegen voormalig koetshuis en 17 parkeerplaatsen aan de Honingerdijk 80 is voor een periode van 8 jaar verhuurd aan marketing- en communicatiebureau BVH Groep.

ROTTERDAM - Triodos Vastgoedfonds heeft recentelijk een 8-jarige huurovereenkomst gesloten met bijzonder personenvervoerder BIOS Groep voor 1022 m2 kantoorruimte in Villa Trompenburg en 23 parkeerplaatsen aan de Honingerdijk 70 te Rotterdam-Kralingen. De 759 m2 kantoorruimte in het naastgelegen voormalig koetshuis en 17 parkeerplaatsen aan de Honingerdijk 80 is voor een periode van 8 jaar verhuurd aan marketing- en communicatiebureau BVH Groep.

Triodos Vastgoedfonds is een beursgenoteerd vastgoedfonds dat belegd in duurzame vastgoedobjecten in Nederland. De verhuurder heeft met beide huurders een intentieverklaring duurzaam beheer afgesloten waarin afspraken zijn gemaakt over het duurzaam beheren en verder verduurzamen van deze monumentale kantoorvilla.
Colliers International adviseerde verhuurder bij deze transactie. Het asset management wordt namens verhuurder verzorgd door Bouwfonds REIM.