The Payingit Group koopt twee Amsterdamse kantoorvilla’s

Het Amsterdamse HR-flexbedrijf The Payingit Group heeft twee kantoorvilla’s in Amsterdam gekocht van Mileway, een dochterbedrijf van de Amerikaanse vastgoedinvesteerder Blackstone.

The Payingit group, gespecialiseerd in uitzenden, payrolling en detachering van buitenlandse kennismigranten, betrekt zelf een van de panden en verhuurt het andere. Het gaat om de kantoorvilla’s op de adressen Gyroscoopweg nummers 82-84 en 86-88 in Sloterdijk, naast het gebied waar het herontwikkelingsproject Haven-Stad wordt uitgevoerd.

De in 1990 gebouwde panden hebben samen een oppervlakte van ongeveer 6.500 m2, met een totale perceeloppervlakte van 4.888 m2. De nieuwe eigenaren gaan de panden renoveren. ‘Het wordt strak en eigentijds, met veel licht’, aldus directeur Cees Maat. ‘In de gebouwen komen ook een gym, een lounge, een bibliotheek, een atrium en een bar voor onze medewerkers. Het moet gaan voelen als een tweede thuis.’

De huidige 50 medewerkers van The Payingit Group in Amsterdam gaan één van de twee panden betrekken. De onderneming groeide de afgelopen jaren hard en blijft dat de komende jaren naar verwachting doen. Voor 2022 wordt een omzet van net onder de €50 mln verwacht. De gebouwen bieden daarvoor de nodige capaciteit. De kantoorvilla’s hebben elk ruimte voor 200 tot 250 personen. Het tweede pand zal worden verhuurd. De onderneming verhuist eind januari van Kabelweg 21, in het Einstein-gebouw bij station Sloterdijk, naar het nieuwe adres Gyroscoopweg 86-88.

Payingit werd in de koop bijgestaan door vastgoedadviseur Edwin Meijer Vastgoed en Clairfort Advocaten.

Laatste nieuws

Evenementen