Synchroon en Daelmans bouwen appartementen in Zoetermeer

Synchroon en Daelmans Vastgoed hebben een koopovereenkomst getekend voor een appartementengebouw met 29 woningen in project Soeterdael in Zoetermeer.

Soeterdael bestaat uit drie kleinschalige woongebouwen met in totaal 87 appartementen in het centrum van Zoetermeer. Het ontwerp is van de hand van GVA Architecten. Het omliggende parklandschap met stallingsgarage, is ontworpen door Baljon landschapsarchitecten.

De 29 woningen van gemiddeld 80 m² in het middenhuursegment en in de vrije sector, versterken de Nederlandse huurvoorraad van Daelmans. Jeroen Gorissen, acquisiteur bij Daelmans Vastgoed: "Deze toevoeging aan onze portefeuille brengt niet alleen kwaliteit en duurzaamheid, maar versterkt ook onze positie in de markt."

De overige twee woontorens van project Soeterdael zijn bestemd voor de particuliere verkoop. Naar verwachting zal de bouw starten voor het einde van 2024. Dura Vermeer Bouw Zuid West is verantwoordelijk voor de realisatie van het project. De verkoop is begeleid door RESI.