Student Experience breidt beheerportefeuille uit

Student Experience heeft een beheerovereenkomst gesloten met  Yisheng Development voor een nieuw deel van het Campus Leiden Bio Science Park.

Student Experience gaat voor Yisheng Development 750 studentenwoningen inclusief 150 short-stay woningen beheren in het entreegebied van de Campus Leiden Bio Science Park. Daarnaast gaan beide partijen gezamenlijk de functie van de community manager uitwerken voor het managen van het entreegebied.

Johan Verweij, ceo en oprichter van Student Experience: ‘We willen de komende jaren doorgroeien en Student Experience in Leiden is ons eerste studentencomplex buiten Amsterdam. We breiden hiermee onze portefeuille uit naar ruim 3000 studentenwoningen en -hotelkamers.’

In het nieuwe entreegebied rond het Universitair Sportcentrum komen huurwoningen, winkels, horeca en andere collectieve voorzieningen. Een belangrijk onderdeel van het project is de vorming van een gemeenschap van studenten, bewoners en bedrijven op de campus. Deze ambitie komt voort uit het masterplan van universiteit en gemeente voor de verdere ontwikkeling van het Leiden Bio Science Park. De gemeenschap ontstaat door toevoeging van collectieve ruimtes, voor binnen en buiten. Het entreegebied wordt autoluw, met voetgangers en fietsers als hoofdgebruikers.

Naar verwachting zal Student Experience in Leiden in 2022 de deuren openen.

Laatste nieuws

Evenementen