Sipkema voegt 57 huurwoningen toe aan Agniesebuurt Rotterdam

De Rotterdamse particuliere belegger Sipkema Beheer heeft recent een nieuw wooncomplex in het oude Noorden van Rotterdam opgeleverd. De locatie was al lang in bezit van de familie Sipkema.

Het project Noordsingel 250 omvat een herontwikkeling van een reeds bij Sipkema Beheer in bezit zijnde locatie aan de Noordsingel 250 t/m 290 en Heemsteestraat 3/5 te Rotterdam. Het  bestaande en verouderde kantoorpand en de appartementen die nog in opdracht van de vorige generatie Sipkema in de jaren 70 werden ontwikkeld en gebouwd, zijn gesloopt.

Het nieuwe complex omvat 13 middeldure huurwoningen en 44 dure huurwoningen, 17 parkeerplaatsen alsmede een groot aantal fietsplaatsen op het bijbehorende terrein. Het ontwerp is van Paul de Ruiter Architects, HD Groep was namens Sipkema Beheer B.V. de gedelegeerd ontwikkelaar.

Hoge kwaliteit

‘Met deze ontwikkeling voegen we 57 middeldure en dure huurwoningen van hoge kwaliteit toe aan onze portefeuille én de Agniesebuurt in het Oude Noorden van Rotterdam’, aldus Mireille de Korte, directeur van Sipkema Beheer. ‘We zijn verheugd met deze mijlpaal na de jarenlange voorbereiding. De huidige locatie heeft veel historie binnen onze portefeuille en heeft plaats gemaakt voor nieuw leven.’