SHV Energy huurt 2500 m² in dHub in Hoofddorp

SHV Energy heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met PPF Real Estate voor dHub in Hoofddorp.

SHV Energy huurt 2565 m² kantoorruimte op de begane grond in het kantoorgebouw aan de Capellalaan 65. Mede door deze transactie zal de entree van het B-trium worden vernieuwd en een (multi-tenant) upgrade krijgen. 

Het object is onlangs getransformeerd naar een multi-tenant gebouw met onder andere Sanoma Media, Cirfood Nederland en Konica Minolta als huurders. dHub is een full-service kantoorgebouw met een totaal oppervlak van 29.515 m² kantoorruimte, verdeeld over grote vloeren met een goede parkeernorm. Alle huurders kunnen gebruikmaken van een groot aantal ‘shared services’ in het gemeenschappelijke atrium, zoals een auditorium, vergadercentrum, restaurant, koffiebar, receptie, expeditie en hospitality services. Momenteel is er nog in totaal 5735 m² kantoorruimte beschikbaar; deelverhuur is mogelijk vanaf 1100 m².

SHV Energy, onderdeel van familiebedrijf SHV, is distributeur van LPG.

Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder PPF Real Estate bij deze transactie, in collegiale samenwerking met DRS Makelaars. NL Real Estate – Knight Frank trad op namens huurder SHV Energy.

Onlangs werd ook bekend dat Fit Boutiqs twee nieuwe studio’s van 50 m² opent op de begane grond van dHub.