Rijn & Vecht realiseert bedrijfsverzamelcomplex in Breukelen

Rijn & Vecht Projectontwikkeling realiseert in Breukelen een bedrijfsverzamelcomplex met 15 units, in totaal bijna 3500 m² bvo.

Voor het bedrijfsverzamelcomplex Poort van Breukelen aan de Amerlandseweg bij het NS Station in Breukelen is dinsdag de aanneemovereenkomst getekend. Romijn Bouw uit Kockengen gaat de bouw verzorgen in opdracht van het Breukelse Rijn & Vecht Projectontwikkeling. De bouw start aan het einde van dit jaar.

Het nieuw te bouwen complex kent 15 kantoor-/bedrijfsruimten die variabel zijn in te delen. Het wordt een multifunctioneel gebouw waarvan inmiddels in korte tijd meer dan 60% is verkocht. In de Poort van Breukelen komen regionale en lokale bedrijven. De verkoopprijzen beginnen bij € 169.950.

Aan de Amerlandseweg zijn op eigen terrein ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

De 15 units zijn door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud volgens de ontwikkelaar zeer geschikt voor kleinschalige bedrijven. De oplevering geschiedt casco, zodat indeling en inrichting kunnen worden afgestemd op de wensen van de individuele ondernemer. Bij de bouw worden duurzame en waar mogelijk onderhoudsvrije materialen gebruikt en het complex is optimaal geïsoleerd. Op het dak van de Poort van Breukelen komen over een afmeting van 600 m² zonnepanelen te liggen.