Regus krijgt onbemande supermarkt

Regus-vestigingen in Utrecht en Amstelveen krijgen een onbemande Wundermart supermarkt in hun gebouw. IWG gaat het concept verder uitrollen.

IWG en Wundermart sluiten een first-to-market partnership om onbemande gemakswinkels toe te voegen aan verschillende IWG flexkantoren, naarmate de vraag naar hybride werkoplossingen verder toeneemt. Gezamenlijk tillen de partners gebruiksgemak binnen flexkantoren hiermee naar een nog hoger niveau.

De eerste onbemande en volledig geautomatiseerde winkels worden geopend in Utrecht Regus Business Park en Amstelveen Regus Kronenburg. Met de opening van de eerste twee locaties geven de organisaties invulling aan de multi-use-trend waarbij wonen, werken en winkelen steeds vaker in hetzelfde gebouw plaatsvinden. Consumenten willen gemak binnen handbereik, nu kunnen ze bij Regus dagverse sappen, sandwiches, salades, soepen en maaltijden van lokale leveranciers kopen. 

Wundermart
De technologie van Wundermart maakt het mogelijk om zelfstandig grab-en-go supermarkten te openen op kantoor, waarbij het gehele proces van aanvoer, voorraad tot aan het afrekenen geautomatiseerd plaatsvindt. Flexwerkers worden hiermee 24/7 voorzien van de meest verse en hoogwaardige producten op de kantoren van Regus.

Annelou de Groot, Directeur Development bij IWG: “Wij zijn verheugd een nieuwe dienst op de markt te brengen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van hybride werknemers. In Wundermart hebben wij dé partner gevonden die de multifunctionaliteit van onze organisatie nog verder uitbreid. De producten in de winkels zijn kakelvers, dankzij de technologie van Wundermart wordt een ongekend hoog kwaliteitsniveau aangeboden, passend bij waar wij als IWG voor staan.”

Wundermart: “Onze ambitie is groot en we groeien op dit moment exponentieel. Het partnership met marktleider IWG biedt ons niet alleen groeimogelijkheden in Nederland, maar ook internationaal. Ik kijk uit naar de toekomst en het openen van nog meer onbemande winkels bij IWG.”