Regus huurt in kantoor Staat in Papendorp

Aanbieder van flexibele werkplekken Regus heeft een meerjarig huurcontract afgesloten voor 1800 m² kantoorruimte in gebouw Staat in Papendorp in Utrecht.

De kantoorruimte die Regus gaat huren is verdeeld over de vierde en vijfde verdieping van het gebouw.

Kantoorgebouw Staat is onderdeel van de asset portefeuille van maatschappij Doelenstraat. Het pand staat op een centrale locatie en heeft ruime open vloeren en flexibel in te richten kantoorruimte. Door de directe toegang tot de A2 en de A12 is het kantoor goed bereikbaar en het is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Er zijn gemeenschappelijke faciliteiten voor huurders, zoals een gedeelde entree, meeting rooms en horecavoorzieningen. Deze worden gemanaged door Vascobelo in een Grab & Go rooftopbar en zijn onderdeel van de upgrade die dit jaar nog wordt afgerond.

Staat heeft al huurders als Incontrol, Kaspersky Lab en TSS. In het gebouw is nog ruim 2.300 m² kantoorruimte beschikbaar.

Als onderdeel van zijn internationale strategie wil Regus in komende jaren naar 200–250 locaties in Nederland groeien. Regus wordt bij zijn huisvesting geadviseerd door CBRE. Verhuurder Maatschappij Doelenstraat en Winter Trust, die het beheer voert over het kantoorgebouw, werden geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.