Redevco heropent gerenoveerd winkelcentrum in Luik

LUIK - Redevco heropent winkelcentrum Shopping Flémalle in Luik. De herontwikkeling heeft twee jaar geduurd en is in twee fasen uitgevoerd. Redevco heeft € 7,3 mln geïnvesteerd in het project. Zowel zittende huurders als nieuwe huurders hebben een plek gekregen in het centrum van 21.000 m[sup]2[/sup].

LUIK - Redevco heropent winkelcentrum Shopping Flémalle in Luik. De herontwikkeling heeft twee jaar geduurd en is in twee fasen uitgevoerd. Redevco heeft € 7,3 mln geïnvesteerd in het project. Zowel zittende huurders als nieuwe huurders hebben een plek gekregen in het centrum van 21.000 m2.

Shopping Flémalle ligt aan de oever van de Maas, ten zuidwesten van Luik, aan de N617 richting Hoei. Het complex beschikt over ruim 720 parkeerplaatsen.
Het winkelcentrum dateert uit de jaren zeventig en verkeerde in slechte staat toen Redevco Retail Belgium begin 2010 met de renovatie startte.
Dit project weerspiegelt Redevco’s ambitieus renovatiebeleid, waarbij de winkelcentra in haar portefeuille volledig worden aangepast aan de eisen van deze tijd. Redevco Retail Belgium is zowel eigenaar als ontwikkelaar van het winkelcentrum.