Ralph Noyen maakt overstap naar Brickstone Retail

Ralph Noyen is toegetreden als partner van Brickstone Retail. Hij was werkzaam bij Cushman & Wakefield waar hij als partner actief was.

Noyen werkte sinds 2007 op de afdeling Capital Markets van Cushman & Wakefield en heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op vastgoed deals met private equity partijen, institutionele en particuliere beleggers. Hij startte zijn vastgoedloopbaan in 2005 bij Troostwijk Makelaars op de afdeling Beleggingen.

De afgelopen tien jaar heeft Noyen namens Cushman & Wakefield veel ervaring opgedaan in de aan- en verkoop van winkelportefeuilles alsmede winkelcentra en supermarkten in heel Nederland.

“Met deze overstap naar een kleinere organisatie zal ik me weer meer inhoudelijk kunnen bezighouden met de transacties en opdrachtgevers kunnen voorzien van op maat advies, alsmede proactief cliënten kunnen attenderen op kansen in de markt”, zegt Noyen.

“Wij hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt”, aldus François Mulkens, partner en medeoprichter van Brickstone Retail. "De komst van Frank Elferink gaf een extra boost aan de groei en met Ralph Noyen hebben we nu een volwaardig beleggingsteam met meer dan 25 jaar vastgoed ervaring”, aldus François Mulkens, partner en medeoprichter van Brickstone Retail.

Brickstone Retail is in 2009 opgericht door voormalig Cushman & Wakefield retail makelaars François Mulkens, Derrick Das en vanuit Savills Feiko Witteveen. Frank Elferink, tevens oud partner bij Cushman & Wakefield Capital Markets, sloot zich in 2014 al aan bij Brickstone Retail.