Raeger huurt kantoorruimte in Capelle aan den IJssel

Raeger Autismecentrum heeft een huurovereenkomst getekend voor 1.500 m² kantoorruimte aan de Fascinatio Boulevard 622 in Capelle aan den IJssel.

Het kantoor bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping van het multi-tenant kantoorgebouw. Behalve het kantoorpand worden er ook 30 parkeerplaatsen gehuurd. Met de komst van Raeger is het gebouw per 1 mei 2021 volledig verhuurd.

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Raeger is een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Peggy-Ann Clarck, directeur Raeger: ‘Met het openen van een nieuwe locatie in Capelle van den IJssel kunnen we onze zorg en behandelingen voor kinderen met autisme verder vormgeven. We zijn erg blij met de nieuwe locatie en zien uit naar de verhuizing.’

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad op namens een door Compact Real Estate Services vertegenwoordigde particuliere belegger.