RCE zet in op versnelde groei van horecazaken

Restaurant Company Europe opent deze zomer vijf nieuwe Loetje restaurants.

Ook voor komend jaar is RCE’s ambitie voor de Loetje formule groot, met plannen om zes tot acht nieuwe Loetjes per jaar in Nederland te openen. 
Naast Loetje is RCE het overkoepelende moederbedrijf van meer horecaconcepten, zoals Stan&Co, Beers & Barrels en diverse unieke stand-alone locaties. RCE heeft meer dan 50 restaurants en cafés en wil dit binnen vier jaar verdubbelen. 
RCE wordt in de zoektocht naar geschikte locaties ondersteund door vastgoedadviseur Colliers.

Nieuwe locaties worden gezocht in heel Nederland en specifiek in regio’s Midden-, Zuid- en Oost-Nederland. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de top 25 grote steden, zoals Den Bosch, Tilburg en Apeldoorn. Met de ambitie om de grootste horecagroep van Europa te worden wordt er ook gekeken naar potentiële locaties in België en Duitsland, om straks de eerste stap over de grens te zetten.
Loetje is met 26 vestigingen het grootste concept binnen RCE. Waar het bijna 45 jaar geleden begon in een biljartcafé in Amsterdam Zuid, is Loetje inmiddels uitgegroeid tot een landelijke restaurantketen. Amsterdam, telt acht vestigingen. Recent opende het biefstuk-imperium ook in Enschede en Paterswolde (Groningen).