PingProperties sluit huurovereenkomst met Atos Medical op Dutch Tech Campus

PingProperties heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met Atos Medical op Dutch Tech Campus in Zoetermeer.

Atos Medical past goed in het tech-concept van de campus. Per 1 november gaan zij circa 1000 m² kantoor- en opslagruimte en 20 parkeerplaatsen huren.

Dutch Tech Campus (DTC) is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. DTC faciliteert onder andere Siemens, Teleplan, Sivantos en Atos in op maat gesneden huisvesting. Na de aankoop in 2015 is PingProperties gestart met de uitrol van het campus concept, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken.

Inmiddels beschikt DTC onder andere over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 zal station Lansingerland-Zoetermeer worden geopend en direct naast Dutch Tech Campus komen te liggen. Atos Medical is zeer enthousiast over het campusconcept en wil de campus graag gebruiken als visitekaartje voor het eigen bedrijf.