Particuliere belegger koopt 30 woningen in Oss

Namens een particuliere belegger uit Baarn heeft Compact Real Estate Services 30 woningen aangekocht in het Sibeliuspark te Oss.

De 30 woningen betreffen de laatste fase van het nieuwbouwproject met in totaal 130 woningen.

De woningen zijn een gezamenlijke ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en Hendriks Bouw en Ontwikkeling. De bouw start in maart en volgens planning wordt het project in maart 2022 opgeleverd.

De aankoop past in de strategie van de particuliere belegger om een zwaarder accent te leggen op huurwoningen in het middensegment. Daarbij is het doel om een lange termijn stabiele cashflow te realiseren. Simon IJsseldijk, Head of Operations bij Compact RES: ‘Wij vullen deze doelstelling in door duurzame woningen op goede locaties aan te kopen en een gematigd huurprijsbeleid te hanteren. Hierdoor blijven de woningen ook in de toekomst betaalbaar en in trek bij huurders.’

Compact Real Estate Services trad bij deze transactie op als bouwkundig en commercieel adviseur van koper. Tevens draagt Compact zorg voor het bouwmanagement en directievoering gedurende de bouwfase en neemt zij het project na realisatie in beheer.