Panattoni Nederland versterkt team

Panattoni Nederland, ontwikkelaar van logistiek vastgoed, breidt zijn team uit met twee ervaren professionals. Met deze versterking zet de organisatie stevig in op verdere groei.

Erik Schipper gaat als Property Manager aan de slag bij het Property Management & Aftersales-team van Panattoni. Met meer dan 10 jaar ervaring in vastgoedbeheer kent Schipper de kneepjes van het vak. Hij heeft veel kennis van de exploitatie van commerciële gebouwen en de internationale vastgoedwereld. Voor zijn overstap naar Panattoni werkte hij 12 jaar bij CBRE, waar hij als Associate Director leiding gaf aan een team van 23 medewerkers. Schipper was er verantwoordelijk voor het beheren van diverse vastgoedportefeuilles voor zowel internationale als lokale investeerders.

Robert Krens voegt zich als Technical Development Director bij het projectmanagement  team. Hij brengt meer dan 15 jaar ervaring mee in de ontwikkeling van vastgoedprojecten in heel Europa. Bij Vastint was hij bijna 12 jaar actief als senior project manager, waar hij het complete ontwikkelproces begeleidde – van het initiëren van haalbaarheidsstudies tot het leiden van projectteams en het bewaken van elke stap in het bouwtraject. Zijn portfolio omvat hotels, kantoren en woningbouwprojecten. Dankzij zijn brede expertise in verschillende bouwmethoden weet Krens hoe hij complexe logistieke projecten tot een succesvol einde moet brengen. Bij Panattoni zal hij zich richten op het optimaliseren en realiseren van hoogwaardige logistieke vastgoedprojecten.