P3 Logistics Parks verhuurt in Spijkenisse

Logistiek belegger P3 Logistics Parcs heeft 4.750 m2 bedrijfsruimte in Spijkenisse verhuurd aan logistiek dienstverlener Prosino. 

Het betreft  twee naast elkaar gelegen units (31 en 32) van het distripark gelegen aan de Malledijk 3 in Spijkenisse. In totaal gaat het om circa 4.750 m² bedrijfsruimte met 4 loadingdocks en 4 overheaddeuren.

Prosino Logistics is de Nederlandse entiteit van het Duitse moederbedrijf Prosino GmbH in Stuttgart. Na 13 jaar de goederen te hebben vervoerd via een logistiek dienstverlener in Rotterdam, zal Prosino Logistics voortaan de volledige goederenstroom voor haar klanten verzorgen en beheren.

Prosino is voornamelijk gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen zoals HDPE en polyester tassen voor feesten als Kaufland en Peek & Cloppenburg, maar ook in relatiegeschenken voor diverse automerken zoals Mercedes, Audi en Toyota.

P3 beheert momenteel negen logistieke centra in de Benelux, verhuurd aan klanten zoals Lidl, Fresh Solutions Netherlands, Jumbo, Yamato, Karl Rapp en Cargotech.

JLL adviseerde verhuurder P3 Logistic Parks bij deze transactie.