Ooms Makelaars neemt Zomerhof Muys Makelaars & Taxateurs over

Op 15 februari heeft Ooms Makelaars de woningmakelaarsactiviteiten van Zomerhof Muys Makelaars & Taxateurs in Rhoon overgenomen.

De vestiging aan de Dorpsdijk 132 in Rhoon wordt daarmee de tiende vestiging van Ooms in zijn regionale netwerk.

Al ruim 90 jaar bouwt Ooms Makelaars op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties aan een netwerk met vestigingen in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Lansingerland, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Barendrecht, Oud-Beijerland en nu dan ook in Rhoon (gemeente Albrandswaard).

De oorsprong van Zomerhof Muys gaat terug naar 1926. Het familiebedrijf  – dat van oorsprong aannemings- en bouwbedrijf is – was op dat moment gevestigd aan de Zomerhofstraat in Rotterdam. De vastgoedmanagementactiviteiten zijn eind jaren 90 verkocht. In de loop der jaren is het bedrijf verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de makelaardij van woningen en van bedrijfsonroerend goed.

Onder de nieuwe naam ‘Ooms Zomerhof Muys’ Makelaars zullen alle medewerkers verbonden blijven aan het kantoor en het vertrouwde aanspreekpunt blijven. De dagelijkse leiding zal gevoerd gaan worden door Roy Ehbel, groepsdirecteur Ooms Makelaars Wonen. De bedrijfsmakelaarsactiviteiten van Zomerhof Muys zullen door voormalig eigenaar en NVM makelaar Peter Faasen onder de vlag van Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars vanuit Rotterdam worden voortgezet.