Onno Breur wordt bestuurslid VGM NL Database

Onno Breur is per 8 juni toegetreden tot het bestuur van Stichting VGM NL Database. Hij neemt de toezichthoudende taak op zich.

Het bestuur van de stichting maakt eveneens bekend dat de naam van de stichting is gewijzigd van Stichting VGM Benchmark in Stichting VGM NL Database. Deze stichting host en beheert vastgoeddata van vastgoed- en VvE managers aangesloten bij Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL).

Tot zijn pensionering eind 2013 was Breur algemeen directeur bij Vesteda Property Management en lid van de groepsdirectie van Vesteda. Daarvoor was hij onder andere directeur bij Achmea Vastgoed en vervulde hij diverse functies bij ING Real Estate. Hij is bestuurslid/voorzitter van de IVBN geweest, bestuurslid van Afire, lid van de RvC van Celogix en voorzitter van de board van Domus. Op dit moment is Breur voorzitter van de RvC bij Westplan en voorzitter van de CvTI van de IVBN.

Het bestuur van de stichting bestaat nu uit Menno van der Horst (voorzitter), Onno Breur en Ilse Kaandorp.

Stichting VGM NL Database
De nieuwe naam van de stichting, Stichting VGM NL Database, onderstreept de doelstelling van de stichting: het hosten en beheren van data door en voor VGM NL-leden. De exploitatie van de VGM NL-database ligt bij de vereniging VGM NL. Deze heeft met de Tias School for Business and Society een overeenkomst voor onderzoek gesloten.