Oldelft Benelux verlengt huurovereenkomst in Veenendaal

VEENENDAAL - Oldelft Benelux heeft haar overeenkomst langjarig verlengd voor de huur van circa 2700 m[sup]2[/sup] kantoor- en bedrijfsruimte met 40 parkeerplaatsen aan de Wiltonstraat 41 in Veenendaal. Het representatieve complex ligt op een zichtlocatie, direct aan de A12, en bestaat uit vier bouwlagen en een vrijstaand bijgebouw.

VEENENDAAL - Oldelft Benelux heeft haar overeenkomst langjarig verlengd voor de huur van circa 2700 m2 kantoor- en bedrijfsruimte met 40 parkeerplaatsen aan de Wiltonstraat 41 in Veenendaal. Het representatieve complex ligt op een zichtlocatie, direct aan de A12, en bestaat uit vier bouwlagen en een vrijstaand bijgebouw.

Oldelft Benelux (sinds kort onderdeel van Canon Europe) is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve ICT-systemen in ziekenhuizen en zorgcentra. Het bedrijfscomplex, dat nog kansen biedt voor verhuur aan derden, staat momenteel ook te koop als beleggingsobject.
DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.