Nieuwe kantoorruimte verhuurd in Nijmegen

R’estate Bedrijfshuisvesting heeft ruim 85% van het kantorenverzamelgebouw aan de Wijchenseweg 10 in Nijmegen verhuurd. In totaal gaat het om ongeveer 7.500 m2.

Inmiddels hebben de eerste huurders hun kantoorruimte in gebruik genomen en zijn er meerdere partijen bezig met de verbouw-/inrichtingswerkzaamheden van hun kantoorruimten. Gecontracteerde huurders zijn advocatenkantoor Poelmann van den Broek, Ardosz, KNNS/NXToffice, een techbedrijf, ALSO International en ALSO Nederland, Acture, Fixpart/Zoolt, VCL Road Transport/Interbeer. R’estate Bedrijfshuisvesting zal zelf ook haar intrek nemen in het kantoorpand. R’Estate is een vastgoedontwikkelaar (voor eigen portefeuille) en investeerder, gespecialiseerd in bedrijfspanden en kantoorruimten in de regio Nijmegen.

R’estate Bedrijfshuisvesting is in de contractvorming met Poelmann van de Broek juridisch bijgestaan door Hekkelman Advocaten en heeft zelf de transacties tot stand gebracht. De aanhuur van Acture en Ardosz is door Nobilem begeleidt. ALSO is in het aanhuurtraject begeleidt door RWRES. Dat geldt eveneens voor ALSO International en ALSO Nederland.