Nieuwe huurcontracten ROC Zadkine en Belfor in Rotterdam

ROC Zadkine breidt uit op de Aluminiumstraat in Rotterdam en Belfor (Nederland) verhuist naar Industrieweg te Rotterdam.

ROC Zadkine breidt uit op de Aluminiumstraat in Rotterdam en Belfor (Nederland) verhuist naar Industrieweg te Rotterdam.

ROC Zadkine heeft een langjarige overeenkomst gesloten voor de bedrijfsruimte aan de Aluminiumstraat 25–29 in Rotterdam. Dit pand maakt deel uit van het Handelscentrum Alexander. ROC Zadkine was al gevestigd in Handelscentrum Alexander, in eigendom van belegger Henley 360.

Zittend huurder Belfor, nu nog gevestigd aan de Aluminumstraat 25–29, zal in het vierde kwartaal van 2015 verhuizen naar zijn nieuwe locatie aan de Industrieweg 15 te Rotterdam. De groei van de bedrijfsactiviteiten en een strategische heroriëntering hebben Belfor doen besluiten te verhuizen naar het noorden van Rotterdam. Het nieuwe onderkomen van 2499 m² ligt aan de Industrieweg 15 te Rotterdam en wordt in zijn geheel door Belfor opgenomen, evenals de bijbehorende parkeerplaatsen.

ROC Zadkine zal de bedrijfsruimte aan de Aluminumstraat grootschalig verbouwen, waarna in de ruimte – nu nog in gebruik als kantoorruimte – de opleiding Logistiek gevestigd zal worden. In de aangrenzende bedrijfsruimte wordt het praktijkgedeelte van deze opleiding ondergebracht. In totaal zal ROC Zadkine circa 2300 m² in gebruik nemen.

BNP Paribas Real Estate is als property manager namens verhuurder Henley 360 verantwoordelijk voor het beheer van het Handelscentrum Alexander. Belfor (Nederland) werd begeleid door zijn vaste huisvestigingsadviseur BNP Paribas Real Estate (Corporate Services). De verhuurder van de Industrieweg 15 te Rotterdam werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.