Nieuwe benoemingen bij Redevco in Amsterdam en Londen

Vastgoedinvesteerder Redevco heeft zijn research en strategy team uitgebreid met Brigit Gerritse en Arafat Soliman.

Gerritse gaat aan de slag als head of research and strategy en Soliman als research and strategy manager. De afdelingen research en strategy, innovation en sustainability maken deel uit van het team van Marrit Laning, die in januari 2022 is benoemd tot chief strategy en innovation officer in de directie van Redevco.

Marrit Laning: "Bij Redevco willen we een positieve impact hebben op onze stedelijke omgeving en we zijn ervan overtuigd dat voortdurende innovatie op het gebied van onderzoek van vitaal belang is om onze verduurzamende plannen uit te voeren. We moeten begrijpen wat steden in de toekomst nodig hebben om ze leefbaar en duurzaam te kunnen maken. De nieuwe leden van ons team zullen zorgen voor strategische begeleiding en de interne onderzoekscapaciteiten van Redevco uitbreiden. Dit zal onder andere bijdragen aan het verdiepen van onze kennis van de nieuwste technologie die nodig is in de transitie naar CO2-neutrale gebouwen en een circulaire economie. Ik ben verheugd Brigit en Arafat te verwelkomen, die beiden zeer geschikt zijn voor deze baan en veel ervaring hebben."

Gerritse komt over van ULI Benelux hier had zij de positie van executive director, na Kern te hebben geleid, voorheen bekend als de Nederlandse Raad van Winkelcentra. 

Soliman vervulde de functie van research manager bij het in Londen gevestigde Landsec. Hun benoemingen volgen op de recente toevoeging van Martijn Horsman als sustainable development manager aan het duurzaamheidsteam. Eerder dit jaar benoemde Redevco ook Elsbeth Quispel in de nieuw gecreëerde rol van head of innovation om de PropTech-strategie en het bredere innovatietraject van het bedrijf aan te sturen.