Nieuwe aanwas voor Capital Value

Het research & consultancy team van Capital Value is uitgebreid met Kim de Langen en Danesh Lachman. De Langen zal aan de slag gaan als junior researcher en Lachman komt in dienst als data analist.

Voor Kim de Langen is het een hernieuwde kennismaking met het bedrijf. Zij werkte eerder al op de research & consultancy afdeling van Capital Value aan haar afstudeeropdracht voor de opleiding Vastgoedkunde. Die studie heeft ze inmiddels afgerond. Danesh Lachman heeft een bachelor system & network engineering én een master data science. Met deze achtergrond kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de dataproducten en analyses van Capital Value.

Thijs Konijnendijk, head of research & data intelligence: ‘We zien in de huidige markt het toenemende belang van data en de interpretatie hiervan. Met deze specialisten in huis kunnen we een nog sterkere bijdrage leveren aan de beantwoording van complexe markt- en portefeuillevraagstukken met een vastgoed-, data- of ruimtelijk component.’

Laatste nieuws

Evenementen