Nieuw bestuur voor Jong Onroerend Goed Brabant

Het vastgoednetwerk Jong Onroerend Goed Brabant  (JOB) heeft onlangs een nieuw bestuur aangesteld.

Het bestaat nu uit: Nik van Nuland (CRA Vastgoed, voorzitter), Wim Wakker (JLL, secretaris), Rob Konings (BDO, penningmeester), Sanne Donker (Janssen de Jong, algemeen bestuurslid), Inge Stolwijk (Rijksvastgoedbedrijf, algemeen bestuurslid), Lian Heijmans (Van Deursen Group, algemeen bestuurslid) en Fieke van de Beuken (Trudo, algemeen bestuurslid).

Het nieuwe bestuur is tijdens de ALV gepresenteerd. Tijdens deze vergadering is de visie voor 2021 kenbaar gemaakt met als motto: ‘Never waste a (good?) crisis’. Onder dit motto zullen er meerdere thema’s behandeld worden in de aankomende JOB-activiteiten waaronder: Retail in verval, Wooncrisis 4.0, Het nieuwe werken en de rekening van Covid-19. Thema’s die als gevolg van de Covid-19 crisis actueler zijn geworden dan ooit binnen onze sector. Met verantwoorde en operationele creativiteit pogen we binnen de beperkingen onze activiteiten te organiseren.

Het ledenbestand van JOB bestaat uit o.a. ontwikkelaars, beleggers, architecten, adviseurs, makelaars en bouwers en hebben hun werkgebied in de provincie Noord-Brabant. Het bestuur wordt sinds 2006 op vrijwillige basis ingevuld en dit is het 15de verenigingsjaar.