Niels Koenen leidt taxaties bij BNP Paribas Real Estate

Niels Koenen is gestart als Head of Valuations bij BNP Paribas Real Estate.

Koenen is geregistreerd als register taxateur (RT) in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Met deze accreditatie voldoet Niels aan de huidige strenge eisen en regelgeving voor taxatiewerkzaamheden. BNP Paribas Real Estate is daarnaast geaccrediteerd als een RICS Regulated Firm. Door beide accreditaties zijn de taxaties gewaarborgd van de hoogst mogelijke kwaliteit en onafhankelijkheid.

Sinds 2013 is Koenen werkzaam als taxateur. Zijn carrière is hij begonnen bij DTZ Zadelhoff waarna hij zijn carrière in 2016 heeft voortgezet bij CBRE. In zijn eerdere posities heeft hij een brede kennis en ervaring opgedaan bij het taxeren van diverse typologieën vastgoed, waaronder kantoren, winkels en bedrijfsruimte. Hij heeft daarnaast expertise op gedaan bij het taxeren van exploitatie gebonden onroerend goed, waaronder parkeervoorzieningen, leisure objecten en studentencomplexen (PBSA).

Met de komst van Niels Koenen wordt de taxatiepraktijk van BNP Paribas Real Estate verder geprofessionaliseerd en zal deze dienstverlening in de komende tijd worden uitgebreid en integraal worden aangeboden in combinatie met de andere services zoals Asset Management en Capital Markets.

BNP Paribas Real Estate richt zich hierbij met name op aankooptaxaties, business planning en portefeuillewaarderingen.

 

Laatste nieuws

Evenementen