Newday Offices koopt kantoorpand in Den Bosch

Newday Offices heeft het vastgoedobject, lokaal bekend als Magis, gelegen aan de Statenlaan 1 - 27 in Den Bosch aangekocht.

Het vastgoedobject bevindt zich in het Paleiskwartier en heeft een oppervlakte van 5770 m². Het betreft een volledig aan de overheid verhuurd kantoorobject, met onder en achter het object 66 parkeerplaatsen.

 

Volgens Het Kadaster lag de koopsom op € 9,8 mln. 

Newday Offices, een flexibele kantooraanbieder met 14 vestigingen door heel Nederland,  is een joint venture van Angelo, Gordon & Co en Stadium Capital Partners.

De portefeuille van Newday Offices heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 66.000 m² en betreft in totaal 14 vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam (4), Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Nieuwegein, Utrecht (2), Rotterdam en Zwolle.

Klanten kunnen kiezen tussen het huren van een of meerdere ingerichte werkplekken, een kantoor volledig op maat, vergaderruimtes en ook tussen huurovereenkomsten voor korte of langere periodes.

CBRE heeft namens Buss Immobilienfonds de verkoop begeleidt. Daarnaast was CBRE als technisch adviseur betrokken namens verkoper. New Ground Law was als juridisch adviseur betrokken namens de verkoper. Als juridisch adviseur was Loyens & Loeff betrokken namens kopers. Als technisch adviseur was Nivab Vastgoedadvies betrokken namens kopers.