Net geopende New Century Hotel wil uitbreiden naar 450 kamers

Het New Century Hotel op Business Park Amsterdam Osdorp is zaterdag officieel geopend.

Het driesterren hotel, dat ontwikkeld is door ontwikkelaar en investeerder China Center Hotel Group, richt zich met name op Chinese en Aziatische klanten, de zakelijke markt, maar ook westerse klanten. Het hotel telt 153 kamers en heeft een authentiek Chinees restaurant dat gespecialiseerd is in dim sum. Op dit moment wordt er gewerkt aan de plannen om het hotel uit te breiden naar 450 kamers en een groter restaurant. De komst van het hotel zorgt voor 20 – 30 fte aan nieuwe werkgelegenheid.

Business Park Amsterdam Osdorp is gelegen in Amsterdam Nieuw-West, op tien minuten afstand van Schiphol en de Amsterdamse binnenstad. Momenteel zijn er zo’n 20 bedrijven op het terrein gevestigd waaronder McDonald’s, Taylor Guitars, Rent-All/Focus Amsterdam, No Excess, Sanquin Bloedvoorziening, Corning Life Sciences, New Century Hotel en een tiental lokale ondernemers.
De ontwikkeling van Business Park Amsterdam Osdorp Fase 2 (totaal circa 25 ha.) is in voorbereiding. Het terrein is een gezamenlijke ontwikkeling van regionale gebiedsontwikkelaar SADC en de gemeente Amsterdam.

Laatste nieuws

Evenementen