Mulvesta en Unifore kopen verhuurde retailruimte in Rotterdam

Een samenwerking van Mulvesta en Unifore heeft de retailruimte aan de Beijerlandselaan 2 in Rotterdam-Zuid gekocht van woningcorporatie Havensteder.

De winkelruimte, die langjarig aan Mediamarkt is verhuurd, is circa 5300 m² groot, verdeeld over de begane grond en 1ste verdieping.

De Beijerlandselaan is een langgerekt winkelgebied, waarbij op de kop een grootschalige MediaMarkt is gevestigd, met een parkeergarage. Vanuit de Gemeente Rotterdam zijn er plannen om de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk te upgraden naast de grootschalige ontwikkeling van Feyenoord City.

Feyenoord City wordt één van de grootste gebiedsontwikkelingen van Nederland met een programma van 592.000 m². Hierbij worden er 3700 woningen toegevoegd, alsmede winkels, horeca en publieke voorzieningen zoals parken en sportvelden. De ontwikkeling van Feyenoord City moet een positieve impuls aan het stadsdeel Rotterdam-Zuid geven.

Koper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en Blok Makelaardij. De verkoper werd geadviseerd door BRiQ real estate.

Laatste nieuws

Evenementen