Multi contracteert Action voor Stadspoort Ede

Multi Netherlands heeft met de verhuur aan Action en de overeengekomen verplaatsing van een aantal bestaande huurders de leegstand in winkelcentrum Stadspoort in Ede opgelost.

Action vestigt zich in Stadspoort met een winkel van circa 1000 m². Met de komst van de discount retailer is een positieve toekomst voor de Stadspoort gewaarborgd. Action opent in het najaar van 2017 zijn deuren.

Revitalisatie
Multi werkt aan de revitalisatie van winkelcentrum Stadspoort. Een van de onderdelen is de renovatie van de passage die het oostelijk en westelijk deel van het winkelcentrum verbindt. Action vestigt zich met zijn entree in deze passage. Tevens verhuizen bibliotheek Cultura en welzijnsorganisatie Malkander naar deze locatie, terwijl bloemist Florado en de DA-drogist binnen de passage verhuizen. Cultura en Malkander openen daar onder andere een nieuw horecaconcept, zodat zij dé ontmoetingsplek worden in het hart van het winkelcentrum.

De opening van Action en de verplaatsing van een aantal bestaande huurders maakt de passage weer aantrekkelijk voor het winkelend publiek. Tevens zorgt dit ook voor extra loop tussen de beide delen van het winkelcentrum. De bouwwerkzaamheden ten behoeve van de verplaatsing van de bestaande huurders en de vestiging van Action vinden het komende halfjaar plaats.

Winkelcentrum Stadspoort
Stadspoort is een modern, gedeeltelijk overdekt wijkwinkelcentrum. Het is geopend in 1995 en vormt een ‘poort’ over de toegangsweg naar Ede. Het wijkwinkelcentrum is strategisch gelegen tussen de wijken Rietkampen en Maandereng. Met een bibliotheek en een centrum voor kunst en cultuur verbindt Stadspoort de bewoners in de omliggende wijken. Met meer dan 8000 m² en 20 winkels biedt het een mooie mix aan retailers. Er zijn twee grote full-service supermarkten gevestigd, Albert Heijn en Emté, die ieder gunstig liggen aan een uiteinde van het winkelcentrum, direct grenzend aan de parkeerterreinen. Naast de plaatselijke winkeliers zijn er ook landelijke ketens gevestigd, zoals de Hema, Action, DA drogist, Bakker Bart, Bruna en vanaf het najaar 2017 ook Action.

Laatste nieuws

Evenementen