Moderetailer Scotch & Soda opent nieuwe winkels

Het Nederlandse modebedrijf Scotch & Soda opent twee nieuwe winkels in Utrecht en Den Bosch (foto) en verlengt zijn overeenkomst in Breda.

In Utrecht worden de twee huidige vestigingen aan de Choorstraat en de Lange Elisabethstraat samengevoegd op de Oudegracht 121, in het historisch stadskasteel ‘Groot Blankenburgh’. De winkel heeft een oppervlakte van 521 m² bvo winkelruimte verdeeld over twee verdiepingen.

In Den Bosch vindt een relocatie plaats van de winkels op de Markt en de Snellestraat naar de Hooge Steenweg 15, een in de binnenstad gelegen historisch gebouw met originele details, waar in het verleden het Luxor Theater was gevestigd. De winkel heeft een oppervlakte van 676 m² bvo winkelruimte, verdeeld over meerdere verdiepingen.

De huur voor de winkel aan de Houtmarkt 1 in Breda is langjarig verlengd tegen marktconforme condities. De winkel heeft een oppervlakte van 630 m² bvo winkelruimte, verdeeld over drie verdiepingen.

ASR is verhuurder van de winkels in Den Bosch en Breda.

Cushman & Wakefield adviseerde huurder Scotch & Soda Retail, verhuurder ASR Vermogensbeheer werd vertegenwoordigd door Univast Retail.