Michiel Boonen keert terug naar Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield heeft Michiel Boonen benoemd tot Head of Retail. Van 2008 tot 2016 werkte Boonen ook voor de internationaal vastgoedadviseur, destijds bij de afdeling Research.

In de tussentijd werkte hij achtereenvolgens als Head of Retail Capital Markets bij Colliers en was hij actief als business development manager bij Bouwinvest. Tijdens zijn carrière is Boonen bijna vier jaar voorzitter geweest van de vakgroep kennis- en innovatie van Kern, de vroegere Nederlandse Raad voor Winkelcentra. Ook was hij ruim tweeëneenhalf jaar voorzitter van de FRESH Professionals board, het grootste vastgoednetwerk voor universitair opgeleide professionals in Nederland. In zijn nieuwe functie rapporteert hij rechtstreeks aan CEO Annelou de Groot.   

‘Michiel Boonen heeft sinds zijn vertrek bij ons een aantal interessante carrièrestappen gezet’, aldus De Groot. ‘Als business development manager bij Bouwinvest was hij gesprekspartner voor nationale en internationale investeerders en continu gericht op het optimaal benutten van marktkansen en toetsing van commerciële haalbaarheid. Dat is een sterke basis om bij ons richting te gaan geven aan de manieren waarop wij steeds beter en steeds sneller kunnen inspelen op actuele markttrends en veranderende behoeften bij onze opdrachtgevers. We zijn dan ook blij met zijn terugkeer.’