Mariëlle Wieman CEO bij INNREALL Institute

Per 1 juni 2024 is Mariëlle Wieman gestart als CEO van INNREALL Institute, een organisatie die zich inzet voor een duurzame, veilige en toekomstbestendige gebouwde omgeving.

Voor haar aanstelling tot CEO bekleedde Mariëlle Wieman diverse andere leidinggevende posities. Ze was onder andere directeur van NEVAP, directeur-bestuurder van Parkmanagement Lage Weide en interim-directeur van de NVR (Nederlandse Vereniging van Rentmeesters). Bovendien is Wieman hoofd- en eindredacteur van de studieboeken Handboek Vastgoedmanagement en Vastgoedexploitatie en auteur van talrijke artikelen over innovatieve ontwikkelingen in de gebouwde omgeving. Haar adviserende rol bij diverse organisaties onderstreept haar brede expertise in de sector.

INNREALL Institute streeft ernaar om het toonaangevende (inter)nationale kwaliteitslabel te worden voor innovatieve organisaties in de bouw- en vastgoedsector. Wieman: ‘Wij zetten ons in om de Sustainable Development Goals te bereiken door kennisproducten en -activiteiten te delen en vooral gezamenlijk te ontwikkelen. Dat doen wij ten behoeve van levenslang leren voor (toekomstige) professionals in de bouw- en vastgoedsector.’