Marcel Herben wordt center manager Amsterdam The Style Outlets

Neinver, een bedrijf gespecialiseerd in investeringen, ontwikkeling en management van vastgoed, heeft Marcel Herben aangesteld als eerste center manager bij Amsterdam The Style Outlets.

Het eerste outletcentrum in de Randstad wordt gebouwd op het SugarCity terrein in Halfweg en opent haar deuren naar verwachting in de herfst van 2020.

Bij Amsterdam The Style Outlets wordt Herben verantwoordelijk voor het leidinggeven aan en coördineren van alle activiteiten van het outletcentrum. Hij zal werkzaam zijn vanuit Neinver's Nederlandse kantoor dat zich bevindt op het SugarCity terrein in Halfweg.

Herben is sinds 2003 werkzaam in de retailsector. Hij werkte onder meer als retailmanager en operations manager bij Hoogenbosch Retail Group, als head of monobrand retail Benelux bij Swarovski Benelux en als head of retail Nederland bij Rituals Cosmetics. Het afgelopen jaar was Herben werkzaam als chief sales officer bij Vidrea Retail, waar hij verantwoordelijk was voor 132 winkels en leidinggaf aan zes regiomanagers.
Herben: “Ik kijk ernaar uit om in deze ontwikkelingsfase deel uit te gaan maken van dit project. De eerste fase van de bouw zit erop en we werken nu echt naar de opening van volgend jaar toe. Amsterdam The Style Outlets zal straks profiteren van een groot verzorgingsgebied en van de miljoenen toeristen die Amsterdam en de regio bezoeken. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat Amsterdam The Style Outlets bezoekers de beste service en een echte beleving biedt wanneer zij het outletcentrum bezoeken.”