Marcel Albers regiomanager Gelderland bij Heimstaden

Woningverhuurder Heimstaden stelt Marcel Albers aan als regiomanager Gelderland. In deze rol heeft hij de dagelijkse leiding over het regiokantoor in Arnhem, dat op 1 juli zijn deuren opent.

Voor zijn aanstelling bij Heimstaden, deed Albers ruim twintig jaar ervaring op in de huurwoningmarkt. Hij maakt de overstap van Van ’t Hof Rijnland, waar hij als accountmanager propertyteam al eerder voor Heimstaden actief was. Daarvoor werkte hij in verschillende rollen bij Actys Wonen en was hij hoofd woningmanagement bij WPM Metea.

Het regiokantoor in Arnhem dat Albers gaat aansturen, is onderdeel van Heimstadens plannen om zijn klanten in het volledige huurproces zelf te bedienen. De woningverhuurder heeft in Nederland zo’n 12.600 woningen, waarvan de organisatie het merendeel vanaf het einde van het jaar zelf gaat beheren en verhuren. Vanuit Arnhem gaat Albers met zijn team de dienstverlening aan klanten van zo’n 2.500 woningen verzorgen.

‘Heimstaden staat aan het begin van een pioniersfase, en ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn’, zegt Albers. ‘Ik voel me vooral aangesproken door het doel van Heimstaden om de vriendelijkste woningverhuurder van Nederland te worden. Ik kijk ernaar uit om kennis en ervaring in te zetten om dat doel voor onze klanten in Gelderland en daarbuiten te bereiken.’