Lucy Matchett wordt duurzaamheidstrateeg bij C&W

Cushman & Wakefield heeft Lucy Matchett (33) benoemd tot senior duurzaamheidstrateeg in het Real Estate Strategy and Innovation team van de Nederlandse organisatie.

Matchett is gespecialiseerd in strategische ontwikkeling, projectmanagent en stakeholderbetrokkenheid en maakt deel uit van het team dat onder leiding staat van Elsbeth Quispel, international partner en hoofd van het strategie- en innovatieteam, dat inmiddels 16 professionals telt.

Matchett krijgt als senior duurzaamheidstrateeg een leidende rol in adviesopdrachten voor vastgoedinvesteerders en -gebruikers op het gebied van duurzaamheid, ESG (milieu, sociaal en governance) en verantwoord investeren. Binnen het team is zij ook verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de kennis en kunde op het gebied van datagedreven strategisch duurzaamheidsadvies.

Matchett werkte de afgelopen jaren als senior consultant voor institutionele vastgoedinvesteerders die ze op strategisch niveau adviseerde op het gebied van ESG en verantwoord investeren. Eerder werkte ze als projectmanager duurzaamheid bij een internationale vastgoedorganisatie waar ze onder andere betrokken was bij de ontwikkeling van een wereldwijde duurzaamheidstrategie en het bevorderen van initiatieven en projecten gericht op duurzame ontwikkeling.

Matchett is een gecertificeerde duurzaamheidsadviseur, medeoprichter van impactplatform Net Impact Amsterdam en lid van het Urban Land Institute (ULI), waarbinnen ze zitting heeft gehad in de Britse en Europese duurzaamheidscommissies.