Logistiek pand in Echt in andere handen

Arrow Capital Partners, investeerder en exploitant van onroerend goed in Europa en Azië-Pacific koopt een multi-tenant logistiek vastgoedobject in het Limburgse Echt.

Het logistieke pand ligt aan de Voltaweg 1 en Galvaniweg 2-6 en heeft een omvang van 22.500m². De nieuwe aanwinst ligt strategisch op bedrijventerrein Midden Limburg, met directe toegang tot de snelwegen A2, A73 en N276. Het pand is gebouwd in 1981, daarna uitgebreid en in 2002 gerenoveerd. Het logistieke centrum is volledig verhuurd en de grootste gebruiker is logistiek bedrijf De Zwaluw Logistiek.

Martien van Deursen, Head of Benelux voor Arrow: ‘We versnellen onze inzet van kapitaal in de Benelux als geheel, met een pijplijn vol kansen. Alleen al in Nederland omvat onze portefeuille en pijplijn nu meer dan € 300 mln aan activa. En de komende drie jaar zijn we van plan nog eens € 300 mln te investeren in de Benelux, in activa met inkomsten, leegstand of renovatiepotentieel.'

De verkoper is commercieel geadviseerd door JLL. De koper is juridisch geadviseerd door Dentons, technisch door Savills en commercieel door 1530 Real Estate.