Laura Seckel wordt head of Healthcare bij CBRE

Per 1 januari is Laura Seckel benoemd als nieuw sectorhoofd zorgvastgoed bij CBRE. Daarnaast is Tom Fasten toegetreden als senior consultant.

Seckel heeft een uitgebreide achtergrond in de zorg  Ze heeft eerder als senior consultant en programmamanager strategie & conceptontwikkeling diverse zorgorganisaties in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en ggz geadviseerd en begeleid bij met name strategische en tactische vastgoedvraagstukken. Ze was onder andere werkzaam bij AAG en Wooninc.

Fasten werkte de afgelopen negen jaar voor een grote zorgorganisatie in de cure sector, waarin hij onder andere verantwoordelijk was voor strategische vastgoedprojecten en de aan- en verhuur van vastgoed.

Met de nieuwe medewerkers bestaat het sectorteam nu uit negen personen die zich fulltime inzetten voor zorgvastgoed. Hieronder valt een transactieteam dat wordt geleid door Jan Steinebach, een consultancy-team onder leiding van Laura Seckel en een taxatieteam onder leiding van Willem Rodermond en Roderick Smorenburg.