Karim Djallal aan de slag bij Drees & Sommer

Karim Djallal is gestart als senior project manager bij Drees & Sommer Netherlands. In deze rol is hij verantwoordelijk voor onder andere Hospitality Projects en Hospitality Management. Djallal is momenteel actief betrokken bij twee grote hotelprojecten van Accor en ziet veel kansen binnen de Nederlandse hospitalitymarkt.

Na het voltooien van zijn architectuuropleiding aan de École d’Architecture de Paris Malaquais, heeft Karim Djallal onder andere gewerkt bij diverse architecten- en adviesbureaus, waaronder KCAP, Heiko Hulsker Architecten, Jeanne Dekkers Architects, C2N en Royal HaskoningDHV NACO. Daarnaast was hij projectmanager voor HEMA NL & France en Bouw & Development Manager bij Vacansoleil. Hij spreekt vloeiend Frans, Nederlands en Engels.

Namens Drees & Sommer is Djallal nu onder andere verantwoordelijk voor de revitalisering en uitbreiding van het monumentale Amsterdamse Hotel Sofitel The Grand. Daarnaast werkt hij in opdracht van CHE/Accor mee aan de rebranding en verbouwing van het Haagse Mercure Hotel naar een Tribe-vestiging, een van de moderne hotellabels van de exploitant.

Karim Djallal: ‘Er zijn in Nederland nog genoeg mogelijkheden in de hospitality sector. Zowel Franse als andere buitenlandse partijen blijven geïnteresseerd in Nederlandse hotels, vakantieparken en resorts.’ ‘De aanstelling van Karim Djallal benadrukt de toewijding van Drees & Sommer om zowel lokale als buitenlandse opdrachtgevers in de hospitality branche te ondersteunen’, voegt managing director Daphne Gielesen toe. ‘De internationale ervaring die hij meebrengt, sluit goed aan bij een van onze speerpunten voor 2024: de intensivering van de internationale klantenkring.’