Jet Lasseur en Rienk Postuma in directie Lieven de Key

Per 1 juni 2024 heeft Lieven de Key een nieuwe directiesamenstelling. Naast Algemeen directeur-bestuurder Karin Verdooren en directeur Financiën Jan Kees Medik, treden twee nieuwe directieleden toe: Jet Lasseur als directeur Wonen en Rienk Postuma als directeur Vastgoed. 

De komst van de nieuwe directieleden sluit goed aan bij de recent vernieuwde koers van Woonstichting Lieven de Key’, zegt Karin Verdooren. 'Met deze koers combineren we de blijvende focus op huisvesting voor starters met de dringende noodzaak tot verduurzaming en het bevorderen van veerkracht in buurten. De nieuwe directeuren spelen een belangrijke rol bij het aanpakken van deze belangrijke thema's.’

De afgelopen maanden werkte Rienk Postuma als ad interim directeur Wonen. Hij geeft het stokje door aan Jet Lasseur die een schat aan ervaring meebrengt. Tussen 1996 en 2024 bekleedde zij diverse functies bij BAM. Tussendoor maakte ze nog twee uitstapjes: in de management consulting en enkele jaren als directeur techniek bij de RET. Lasseur heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de universiteit Nyenrode en studeerde bouwkunde met de differentiatie volkshuisvesting aan de HTS in Tilburg.

Rienk Postuma is een bekend gezicht binnen Lieven de Key, waar hij sinds 2001 verschillende rollen vervulde. Voordat hij de rol van directeur Wonen ad interim invulde, werkte hij als manager Ontwikkeling & Realisatie bij het team Vastgoed. Dit team gaat hij in zijn nieuwe functie leiden.