Jeroen Heuving stapt over naar Lean Lawyers

Per 1 februari 2018 is Jeroen Heuving advocaat en partner bij advocatenkantoor Lean Lawyers.

Als specialist in vastgoedzaken behandelt Heuving vrijwel alle vraagstukken op het gebied van vastgoed. Hierbij valt te denken aan huur en koop, maar hij behandelt ook ‘algemene’ civiele zaken, zoals het opstellen en de afwikkeling van overeenkomsten en aansprakelijkheidszaken.

Heuving procedeert veel, maar daarnaast is het adviseren van cliënten een belangrijk onderdeel van zijn werk: niet alleen op juridische, maar ook de commerciële aspecten.

Heuving heeft diepgaande kennis van het civiele procesrecht, is al geruime tijd universitair docent burgerlijk procesrecht aan de Universiteit van Amsterdam én is redacteur van het Tijdschrift voor de Procespraktijk (TvPP). Voor zijn overstap naar Lean Lawyers was hij onder meer werkzaam bij Stibbe en Van Diepen Van der Kroef advocaten.

Lean Lawyers, in juli 2016 opgericht door Dries Beljon en Paul van den Berg, wordt anno februari 2018 vertegenwoordigd door 12 medewerkers. Naast haar vestiging in Utrecht heeft het advocatenkantoor sinds februari 2018 ook een vestiging in Amsterdam.