Janssen de Jong realiseert 71 woningen in Zoetermeer

Janssen de Jong realiseert in Zoetermeer het nieuwbouwproject Juweel in de wijk Rokkeveen, tussen de Berkelseweg en de Sieraadlaan.

Het totale nieuwbouwproject bestaat uit 71 grondgebonden woningen. Fase 1 bestaat uit 58 woningen, waarvan 26 rijwoningen, 24 twee-onder-één-kapwoningen en 8 (geschakelde) vrijstaande woningen. De woningen voldoen aan duurzaamheidseisen en worden, afhankelijk van woningtype, uitgevoerd met een lucht–water–warmtepomp of waterwarmtepomp met bodemlus. De woningen worden gebouwd met een SWK-keurmerk.

De door stedenbouwkundig bureau Imoss uitgewerkte plannen vormen de basis voor Van Egmond Architecten uit Noordwijk. Zij hebben gekozen voor een jaren 30-stijl in combinatie met dorpse architectuur. De woningen zijn technisch uitgewerkt door Venster Architecten uit Gouda. De verkoop van Juweel wordt verzorgd door De Makelaars Jenné/Baars/Jenné. De realisatie van de woningen zal worden verzorgd door Van Wijnen. Naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2020. Op 10 oktober begint de verkoop van fase 1.